Söker du översättare till ditt företag?

0
879

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Har du nyligen grundat ett företag, en ny hemsida eller funderar du på att expandera till andra nordiska länder? Att ha information på flera olika språk kan öppna många dörrar och ge dig nya kunder och samarbetspartners. Även om det finns många program idag som översätter texter automatiskt blir slutresultat aldrig lika bra som när en professionell översättare har skrivit innehållet. Att uttrycka sig korrekt med högkvalitativa texter är viktigt för att skapa trovärdighet och ge ett sakkunnigt intryck. På grund av detta väljer många att ta hjälp av en översättningsbyrå.

Professionella översättningar med Diction

Diction är en översättningsbyrå för både företag och privatpersoner, som är specialiserad på de skandinaviska språken. De erbjuder även översättningar till 30 olika språk, så att du snabbt och smidigt kan översätta dina texter eller din hemsida till bland annat engelska, franska, ryska, kinesiska eller thailändska. Denna översättningsbyrå har blivit ett självklart val för många kända företag tack vare den smidiga processen och snabba leveranstiden. Du behöver bara ansöka om en kostnadsfri offert och sedan kan du enkelt betala online om du godkänner offerten.

Översättningsbyrån Diction erbjuder både korrekturläsning till översättning av olika typer av texter, allt från copywriting och expressöversättningar till auktoriserade översättningar samt juridiska, medicinska och tekniska översättningar.

Varför ska man välja Diction?

Diction använder sig endast av professionella översättare som skriver på sitt eget modersmål och för att garantera en slutprodukt av högsta kvalitet genomförs korrekturläsningen alltid av en annan person än den som skrivit texten. På Diction är textens kvalitet av största betydelse och de förstår vikten av att framföra budskapet så tydligt som möjligt genom att uttrycka sig professionellt. De arbetar med översättare som är specialiserad på många olika områden, så att de kan ge dig precis den typ av text du behöver för ditt företag. Se mera hos Diction.se.