Skönhetskliniker Akademikliniken och danska Nygart fusionera!

0
1032
fusionera

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Det har dykt upp ett nytt tillskott bland Malmös skönhetskliniker. Nykomlingen heter AK Nygart och är egentligen inget nytt företag. AK Nygart bildades nyligen när svenska Akademikliniken och danska Nygart gick samman. Det är två mycket framgångsrika kedjor med skönhetskliniker som nu blir en med mottagningar över hela Norden.

Detta nya företag erbjuder alla de vanligaste ingreppen men lägger särskilt fokus på bröstförstoringar, ett av de äldsta och mest populära kosmetiska ingreppen. Och populariteten avtar knappast, den bara ökar. Nuförtiden ser kvinnor det som en självklarhet att kunna förbättra och föryngra sina bröst med hjälp av plastikkirurgiska ingrepp. Precis som övriga kroppsdelar förändras brösten med åldern. Det som en gång var fast börjar hänga, något som både män och kvinnor märker med åldern. Som tur är finns skönhetskliniker som AK Nygart för den som vill återskapa sina bröst.

För AK Nygart är ingreppet rutin, kliniken i Malmö genomför cirka tusen bröstförstoringar om året. För patienten däremot kan det vara början på ett nytt liv. Med åren har ingreppet blivit allt säkrare och resultatet blir fantastiskt om man anlitar en seriös skönhetsklinik som AK Nygart. För att uppnå dessa fantastiska resultat använder AK Nygart enbart silikonimplantat av märket Mentor som kommer med livstidsgaranti. Om implantatet skulle gå sönder under de första tio åren får patienten tusen euro av Mentor till en ny bröstoperation.

Erbjuder många former av skönhetsverksamhet

Ett nästan lika populärt ingrepp som ofta kombineras med en bröstförstoring är bröstlyftet. Ett bröstlyft kallas också för bröstrekonstruktion och innebär att överflödig hud tas bort och bröstet ”lyfts”. Resultatet blir att flera decenniers åldrande kan skalas bort.

En tredje bröstoperation som AK Nygart har lång erfarenhet av är bröstförminskningen. Många kvinnor med naturligt stora bröst får problem med axel- och ryggvärk. En bröstförminskning kan avhjälpa dessa problem och samtidigt föryngra brösten.

Förutom bröstoperationer utför AK Nygart behandlingar för hela kroppen. Det klassiska ansiktslyftet ger fantastiska resultat när kirurgerna hos AK Nygart får utföra det.

AK Nygart har en extremt hög patienttillfredsställelse i Malmö, en statistik man ämnar uppehålla. AK Nygart är inte nöjda förrän patienten är nöjd och klinikens sköterskor och kirurger tar hand om varje patient från första besök till långt efter ingreppet är klart. Självklart erbjuds också möjligheter när det kommer till finansieringen. AK Nygart har inlett ett samarbete med MoneyGo så att bröstoperationer kan betalas månatligen. Gå in på hemsidan eller plocka upp telefonen, om du inte opererat brösten tidigare är den första konsultationen helt gratis.