Köpa nya ytterdörrar till företaget

0
1409

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

När man ska köpa nya ytterdörrar till företaget så är det oerhört viktigt att kolla upp vilken garanti som fönsterbutiken erbjuder. Vad gäller när det kommer till garanti på fönster? Hur länge kan man förvänta sig att fönstren kommer att hålla och stå emot väder?

Garanti är något som skyddar mot ursprungliga fel. Det är sådana fel som har uppkommit då produkten tillverkades. Garantin för ett fönster utfärdas av den som säljer produkten, exempelvis en fönstertillverkare eller en hustillverkare. I ett garantiärende ska man alltid vända sig till den som man köpt varan av.

Köp fönster med garanti till ditt företag

För att garantin ska gälla brukar det vara så att fönstret ska transporteras, hanteras, monteras och underhållas på rätt sätt och enligt fönstertillverkarens anvisningar i montageanvisning och skötsel- och underhållsanvisning.

Innan man anmäler ett fel är det viktigt att man försäkrar sig om att felet är ett ursprungsfel, det vill säga ett fel som faktiskt har uppstått i tillverkningen. Innan du gör en anmälan så bör du kontrollera att felet inte är en transportskada. Kontrollera att montage och underhåll har skett på ett korrekt sätt.

Om du väljer att köpa kvalitetsfönster så brukar det också innebära att du får riktigt bra garanti på dina fönster. En del fönstertillverkare erbjuder till exempel 10-30 års garanti på röta, beslagens funktion, kondens med mera.

Välj rätt fönster!

Att välja rätt fönster är inte enkelt. Det finns en del att tänka på när man ska byta ut sina fönster eller när man ska bygga ett helt nytt hus. Förutom funktionalitet, modell och storlek är det också viktigt att välja ett högkvalitativt fönster med generös garanti. Då kan man luta sig tillbaka och känna sig trygg med att man har fönster som håller länge och där eventuella fel som orsakats av tillverkaren åtgärdas av tillverkaren utan kostnad. Här kan du läsa mer om ytterdörrar och lägga en beställning: www.sparfonster.se/ytterdoerrar/.