Bästa kreditkortet för ditt företag

0
648

This post is a paid post and is made in cooperation with the listed companies and / or their products. All hyperlinks are therefore paid hyperlinks.

Letar du efter ett riktigt bra kreditkort för ditt företag? Då har du kommit helt rätt. Här kommer vi titta lite närmare på vad du ska tänka på när du ska välja kreditkort, samt vilka fördelar som finns med att välja ett kreditkort som verkligen passar ditt sätt att leva och driva ditt företag. Så läs vidare om du är intresserad av att lära dig mer om kreditkort!

Hitta det bästa kreditkortet

Det finns massor av kreditkort att välja mellan idag. Ibland känns det som att vart och vartannat företag erbjuder ett kreditkort. Men vilket ska man egentligen välja? Och vad ska man tänka på när man väljer kreditkort till sin affärsverksamhet?

Det första du bör fundera på när du letar efter det bästa kreditkortet för ditt företag är vilken typ av bonuspoäng du skulle ha mest nytta av. Reser du mycket i tjänsten så är det kanske läge att titta närmare på ett kreditkort från något av flygbolagen SAS eller Norwegian? Genom att handla med dessa kort får du bonuspoäng som du kan använda för att köpa resor.

Välj kreditkort utifrån dina behov

Att välja rätt kreditkort kan vara riktigt svårt! Men utgå från dina behov och fundera på hur du tänker använda kortet. Vill du nyttja krediten är det viktigt att räntan inte är alltför hög. Kom ihåg att det generellt är billigare att låna pengar på andra sätt än att nyttja krediten hos ett kreditkort. Till exempel kan det finnas företagslån som du kan få via banken med mycket lägre ränta. Men ibland kan det vara smidigt att nyttja krediten, när det gäller lite lägre belopp och när du inte har tid eller ork att gå via banken.

Kreditkort för dig som kör mycket bil i tjänsten

Kör du mycket bil i tjänsten så är det läge att titta närmare på de kreditkort som erbjuds av bensinbolagen – exempelvis OKQ8 eller Preem. Genom att handla med dessa kort kan du få bonuspoäng som du kan nyttja för att handla drivmedel. På det sättet kommer du spara en hel del pengar inom företaget.

Se över marknaden och välj rätt kort

Utgå från dina behov när du väljer kort och jämför de olika korten mot varandra. Det finns bra jämförelsesidor på nätet där du kan se vilka för- och nackdelar olika kort har. Kom ihåg att det kort som din kollega bra kanske är inte samma kort som passar dig bäst. Dessutom förändras villkoren då och då för de olika kreditkorten så det är värt det att se över då och då vilket kort du ska välja. Det är aldrig några problem att byta kort eller att ha flera olika kort samtidigt. Du får hitta en lösning som passar dig och ditt företag!

Nu har vi tittat närmare på vad du bör tänka på när du ska välja rätt kreditkort. Genom att följa våra goda råd i den här artikeln kommer du säkert att hitta ett kreditkort som passar just dina behov. Lycka till!